Gåtur til Pego

At gå gennem appelsinmarkerne ind til Pego er en hyggelig tur. Gåturen er meget overkommelig og det tager kun lidt under en 1 time (ca. 4-5 km).

Gå ned gennem Les Basetes og tværs gennem Adsubia forbi kirken og det gamle vaskehus. Når I kommer ned til den udtørrede flodseng (barranc) skal I holde til højre. Tager I vejen til venstre kommer I hurtigt op på landevejen, og det er ikke særlig sjovt at gå der. Turen fortsætter gennem primært appelsinmarker. Når I kommer til Pego, krydser I floden, går forbi den gamle losseplads og fortsætter ligeud ind til den gamle by og torvet.

Pego

Torvet i Pego – et godt sted til en cortado eller tapas

Vi har nogle gange gjort det, at vi går turen ind enten en sen formiddagen eller tidligt på aftenen, og så har vi spist på torvet i Pego. Selvfølgelig kan man vælge også at gå turen hjem igen, og det er sikkert tiltrængt efter en god stor spansk frokost. Men man kan også vælge at tage en taxa hjem. Det er rigtig hyggeligt at opleve stemningen om aftenen, når familierne mødes til tapas, og der er et støjniveau uden lige.

Vælger I at tage en taxa hjem, kan den med fordel bestilles på forhånd. Taxi Pego har en hjemmeside: www.taxipego.com og kan fanges på telefon +34 636 494 502.