Feriehus med egen pool i Spanien

Er I klar til en ferie i vores feriehus i Spanien med egen pool?
Ferieboligen ligger i et roligt område med udsigt over bjerge, appelsinlunde og havet i det fjerne. Der er 3 soveværelser med plads til i alt 6 personer og to badeværelser. Og så har vores feriehus selvfølgelig egen pool og en stor terrasse

  • Kontakt Jakob Andreassen på telefon 61 33 38 09 for at leje vores feriehus medegen pool.

Feriehusets terrasseFeriehus med egen pool

Vi har indrettet feriehuset i en behagelig blanding mellem spansk arkitektur og dansk møbelkunst. I huset er der tre soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser og køkken i åben forbindelse med stuen og spisestue. Man kommer ind i huset via entreen, hvor der lidt skabsplads med håndklæder og sengetøj.

Fra stuen og det store soveværelse er der direkte udgang til den store terrasse med poolen. Der er både vaskemaskine og opvaskemaskine. Om vinteren kan ferieboligen varmes op ved hjælp af elradiatorer, gasvarmere eller brændeovnen i stuen. I soveværelserne hænger store ventilatorer under loftet, der hjælper med at køle rummene ned om sommeren.

Terrassen

Den store poolterrasse er skærmet godt af mod naboerne, så man ugeneret kan tage solbad og hoppe i vandet. Vi har sørget for liggestole, parasoller og havemøbler. I baggården er der et udendørs køkken, hvor man kan grille.

For enden af poolen – det sted vi kalder spidsen – står en lille bord med stole. Det er et fantastiks sted at nyde en en aftendrink, når solen er ved at gå ned. Fra terrassen er der udsigt ud over appelsinlundene og den nærmeste lille landsby, Adsubia. Lidt derfra ligger Pego og længere ude kan man skimte middelhavet.

Pooltid - hop i egen pool i vores feriehusFeriehus med pool

Poolen måler 5 x 10 meter og er mellem 1,5 og 2 meter dyb. Den bliver passet af vores poolmand Juan, der har passet poolen de sidste 20 år. Han kommer en til to gange om ugen og sørger for, at vandkvaliteten er i orden. I baggården er der en udendørs bruser med både varmt og koldt vand. Det er en utrolig dejlig fornemmelse at tage bad udendørs, mens man kigger ud over dalen og bjergene på den anden side.

Feriehuset set fra havenHave

Huset ligger på en 1200m2 stor grund. Rundt om terrassen ligger haven, hvor der gror lokale træer, buske og blomster, dvs. pinjer, cypresser, oliven, citron, nerier m.v. Der er et automatisk vandingsanlæg, der sørger for at planterne ikke tørrer ud, og Juan, vores have- og poolmand, luger og klipper løbende i haven. Vi har også sat et par planter i store krukker på terrassen.

Se mere om beliggenheden