Lejebetingelser for feriehuset Les Basetes

De lejebetingelser, der fremgår af lejekontrakten er til enhver tid gældende. Dette er blot et overblik over lejebetingelserne.

Lejemålets varighed
Huset overtages fra kl. 15 på tilrejsedagen og fraflyttes inden kl. 12 på afrejsedagen. Varigheden vil fremgå af lejekontrakten.

Pris
Prisen er inklusive vand, el og slutrengøring. Prisen for lejemålet vil fremgå af lejekontrakten.

Rengøring
Slutrengøring er inkluderet i prisen. Lejer skal efterlade hus, terrasse og have i ryddelig stand og rengøre køleskab/fryser samt tømme opvaskemaskine og skraldespande inden afrejse.

Sengelinned
Der kan lånes sengelinned iht. vaskeordning, hvor lejerne vasker efter hinanden.

Håndklæder
Lejer medbringer selv badehåndklæder. I huset findes pool-håndklæder til fri afbenyttelse iht. samme vaskeordning som for sengelinned. Dog er der ikke garanti for rene håndklæder ved ankomst til huset. Der er små håndklæder i huset til brug ved håndvask. Derudover er der viskestykker og karklude i huset.

Depositum og betaling
Lejer returnerer lejekontrakten i underskreven stand til udlejer og overfører depositum på DKK 1.000,- senest en måned efter lejekontraktens underskrivelse til udlejers konto, der fremgår af lejekontrakten. Lejen betales senest en måned før lejemålet begynder, ligeledes til udlejers konto. Senest 2 uger før lejemålets påbegyndelse sender udlejer vejbeskrivelse og nøgler til lejer. Lejer sender husnøglerne retur til udlejer umiddelbart efter lejemålets ophør, og udlejer tilbagefører depositum til den konto, lejer har anført på lejekontrakten.

Datoer for indbetaling af depositum og leje vil fremgå af lejekontrakten.

Andet
Lejeren forpligter sig til at behandle hus/inventar hensigtsmæssigt og hensynsfuldt og til at underrette udlejer ved eventuelle skader. Huset er indrettet til seks personer og bør ikke benyttes af flere medmindre andet aftales. Husdyr må ikke medtages.

Se om huset er ledigt i kalenderen