Information om feriehuset

Veludstyret villa i Spanien med have og egen pool. Ferieboligen ligger i et roligt område med udsigt over bjerge, appelsinlunde og havet i det fjerne. Der er 3 soveværelser med plads til i alt 6 personer og to badeværelser.

Feriehusets terrasseFeriehuset
Vi har indrettet feriehuset i en behagelig blanding mellem spansk arkitektur og dansk møbelkunst. I huset er der tre soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser, køkken med køl/frys, stue/spisestue og entre. Der er både vaskemaskine og opvaskemaskine.
Om vinteren kan huset varmes op ved hjælp af elradiatorer, gasvarmere eller brændeovnen i stuen.

Terrassen
Den store poolterrasse er skærmet godt af mod naboerne, så man ugeneret kan tage solbad. Vi har sørget for liggestole, parasoller og havemøbler. I baggården er der et udendørs køkken, hvor man kan grille.

Pooltid - hop i egen pool i vores feriehusPool
Poolen måler 5 x 10 meter og er mellem 1,5 og 2 meter dyb. Den bliver passet af et professionelt firma, der kommer en til to gange om ugen og sørger for, at vandkvaliteten er i orden. Der er en udendørs bruser i baggården. Det er en utrolig dejlig fornemmelse at tage bad udendørs, mens man kigger ud over dalen.

 

Feriehuset set fra havenHave
Huset ligger på en 1200m2 stor grund. Rundt om terrassen ligger haven, hvor der gror lokale træer, buske og blomster, dvs. pinjer, cypresser, oliven, citron, nerier m.v. Der er et automatisk vandingsanlæg, der sørger for at planterne ikke tørrer ud, og Juan, vores have- og poolmand, luger og klipper løbende i haven.

Se mere om beliggenheden